La Mola : per Can Pobla

La Mola : per Can Pobla

{{detailsCtrl.documentService.document.associations.images[0].locales[0].title}}

Application mobile

View off-line all information from this route on the Camptocamp mobile application.

Associated waypoints

Licence

General

route_types: return_same_way
activities:
durations: 1 day(s)

quality: medium

Rating

T1 

heights

elevation min/max : 650 m / 1104 m

height_diff: +450 m / -450 m

orientations

E W S N

description

Pujada

Des de l'aparcament de Can Robert, prenem un camí cap al NW per la carena de l'Estret (indicacions de la Mola). Passem una necròpolis i anem a sortir a un revolt de la pista de Can Pobla. La deixem al cap de pocs metres per un camí que segueix carena amunt per l'esquerra. Al cap de poc trobem una bifurcació sense indicacions. Prenem el camí de la dreta, que va a sortir a una antiga pista, just sota un revolt. Tirem a l'esquerra cap al revolt, el fem i tornem a encarar direcció SE. Aquesta pista desemboca a la principal, a poca distància de Can Pobla. Alternativament, podem seguir la pista de bon principi.

Des de Can Pobla hi ha dues opcions per anar cap al cim:
- Pel camí normal: seguim per la pista fins a trobar un camí a l'esquerra (indicació de la Mola), que passa un tancat i va remuntant pel bosc en direcció SE fins a trobar el camí que ve de Matadepera, que agafem cap a l'esquerra, en direcció N.
- Per l'avenc de Can Pobla: una mica abans d'arribar a la casa, prenem un camí a l'esquerra (indicació de Boles de Can Pobla). El camí puja decidit enmig del bosc fins a superar una graonada, moment en què comença un flanqueig horitzontal fins que trobem un trencall. El camí per on venim segueix flanquejant, però en surt un altre cap a l'esquerra (indicador), que va guanyant alçada entre blocs despresos fa anys, per un alzinar magnífic. Arribats aproximadament als 1000m, el camí canvia de direcció per abandonar la vall per on pugem, la canal de Can Pobla, i gira al SE. Passem per davant de la boca de l'avenc de Can Pobla i seguim fins a espetegar al camí que ve de Matadepera.

En tots dos casos, seguim el camí evident i empedrat cap al N fins a sortir fora del bosc, ja ben a prop del cim.

Baixada

Per qualsevol de les dues opcions, o fent volta per la canal de l'Abella. El camí de l'avenc de Can Pobla està indicat a un indicador metàl·lic.

remarks

Sensitive areas
There are sensitive areas on this route. Please refer to the map.

gear

Associated routes

Associated articles

Associated books

Associated xreports

Comments

No thread yet?

Log in to post the first comment

No thread yet?

Log in to post the first comment

{{::post['created_at'] | amUtc | amLocal | amTimeAgo}}
  • en
  • it
  • es
  • fr
  • eu
  • de