Associació Camptocamp

General

activities
categories: association, site_info

article_type: collab

quality: fine

View in other lang fr - en - es - it

Licence

En particular, l'Associació Camptocamp posa a disposició de tothom la pàgina comunitària camptocamp.org (sovint anomenada c2c)
Veieu aquí els estatuts adoptats el 14 de Novembre de 2006 i el reglament interior de l'Associació.

el desenvolupament d ela website suposa un enorme esforç, tant en termes tècnics com de gestió. Serà el que la comunitat vulgui que sigui. L'Associació Camptocamp us necessita per fer evolucionar aquesta web ! No dubteu a contribuir, a unir-vos als equips de moderació, de desenvolupament, o adherir l'Associació !

En la continuitat de l'acció menada pels fundadors de les pàgines comunitàries skirando.ch i escalade.online.fr, l'Associació adopta en les seves decisions i en les seves activitats el respecte pels principis següents :

* L’**esperit comunitari**. Aquest es podrà desenvolupar a diferents nivells: a les pàgines d’Internet, en el sí de l’associació, en la seva forma de govern, etc.
* El **desenvolupament sostenible**. Aquest podrà desenvolupar-se a diferents nivells: impacte de la informació difosa per Camptocamp, SA sobre el medi ambient de muntanya, la utilització de programari lliure, la promoció d’accions a favor del desenvolupament sostenible i del respecte per la salvaguarda del medi ambient de muntanya, etc.
* L’**ús de les tecnologies lliures i de continguts lliures**. I més generalment l’obertura amb totes les seves formes de continguts i de tecnologies subjacents a la plataforma Camptocamp respectant les llicències de la Free Software Foundation.
* La **independència**.
* La **neutralitat** editorial a l’associació.

Associated waypoints

Associated routes

Associated articles

Associated books

Associated xreports

Comments

No thread yet?

Log in to post the first comment

No thread yet?

Log in to post the first comment

{{::post['created_at'] | amUtc | amLocal | amTimeAgo}}
  • eu
  • de