Associació Camptocamp

Information

General

General

activities
categories: association, site_info

article_type: collab

quality: fine

Licence

Licence

En particular, l'Associació Camptocamp posa a disposició de tothom la pàgina comunitària camptocamp.org (sovint anomenada c2c)
Veieu aquí els estatuts adoptats el 14 de Novembre de 2006 i el reglament interior de l'Associació.

el desenvolupament d ela website suposa un enorme esforç, tant en termes tècnics com de gestió. Serà el que la comunitat vulgui que sigui. L'Associació Camptocamp us necessita per fer evolucionar aquesta web ! No dubteu a contribuir, a unir-vos als equips de moderació, de desenvolupament, o adherir l'Associació !

En la continuitat de l'acció menada pels fundadors de les pàgines comunitàries skirando.ch i escalade.online.fr, l'Associació adopta en les seves decisions i en les seves activitats el respecte pels principis següents :

* L’<strong>esperit comunitari</strong>. Aquest es podrà desenvolupar a diferents nivells: a les pàgines d’Internet, en el sí de l’associació, en la seva forma de govern, etc.
* El <strong>desenvolupament sostenible</strong>. Aquest podrà desenvolupar-se a diferents nivells: impacte de la informació difosa per Camptocamp, SA sobre el medi ambient de muntanya, la utilització de programari lliure, la promoció d’accions a favor del desenvolupament sostenible i del respecte per la salvaguarda del medi ambient de muntanya, etc.
* L’<strong>ús de les tecnologies lliures i de continguts lliures</strong>. I més generalment l’obertura amb totes les seves formes de continguts i de tecnologies subjacents a la plataforma Camptocamp respectant les llicències de la Free Software Foundation.
* La <strong>independència</strong>.
* La <strong>neutralitat </strong>editorial a l’associació.

Comments

No thread yet?

Log in to post the first comment

  • eu
  • de