Associació Camptocamp

frenchitaliangermanenglishspanish
catalan
basque

La Asociació Camptocamp, una associació sense ànim de lucre segons la llei de 1901 del dret francés, té un únic objectiu, tiene un único objetivo: Afavorir l'intercanvi d'informacions entre els practicants d'esports de muntanya.

En particular, l'Associació Camptocamp posa a disposició de tothom la pàgina comunitària camptocamp.org (sovint anomenada c2c)
Veieu aquí els estatuts adoptats el 14 de Novembre de 2006 i el reglament interior de l'Associació.

el desenvolupament d ela website suposa un enorme esforç, tant en termes tècnics com de gestió. Serà el que la comunitat vulgui que sigui. L'Associació Camptocamp us necessita per fer evolucionar aquesta web ! No dubteu a contribuir, a unir-vos als equips de moderació, de desenvolupament, o adherir l'Associació !

En la continuitat de l'acció menada pels fundadors de les pàgines comunitàries skirando.ch i escalade.online.fr, l'Associació adopta en les seves decisions i en les seves activitats el respecte pels principis següents :

  * L’esperit comunitari. Aquest es podrà desenvolupar a diferents nivells: a les pàgines d’Internet, en el sí de l’associació, en la seva forma de govern, etc.
  * El desenvolupament sostenible. Aquest podrà desenvolupar-se a diferents nivells: impacte de la informació difosa per Camptocamp, SA sobre el medi ambient de muntanya, la utilització de programari lliure, la promoció d’accions a favor del desenvolupament sostenible i del respecte per la salvaguarda del medi ambient de muntanya, etc.
  * L’ús de les tecnologies lliures i de continguts lliures. I més generalment l’obertura amb totes les seves formes de continguts i de tecnologies subjacents a la plataforma Camptocamp respectant les llicències de la Free Software Foundation.
  * La independència.
  * La neutralitat editorial a l’associació.

  • Document type:
    article
  • Categories:
    help, website info, association
  • Article type:
    personal article
The text in this page is available under a Creative Commons CC-by-nc-nd license.
The images associated to this page are available under the license specified in the original document of each image.
Version #27, date 27 June 2013